B&B/ Apartement een der koningshoeven

contact

contact:

info@eenderkoningshoeven.nl

Route beschrijvingen :

Openbaar vervoer:
Als u met het openbaar vervoer komt dient u uit te stappen op het station Tilburg centraal. Buiten het treinstation staan de stads en streekbussen en hier neemt u lijn 141 richting Best. U stapt uit nabij de Abdij Koningshoeven en loopt ongeveer 300 meter over de weg terug om vervolgens linksaf de Torentjeshoeve in te lopen. Op het einde liggen drie boerderijen en u moet bij de laatste links zijn (nr. 7).

Fiets:
Het adres ligt nabij fietsknooppunt 82, in omgeving Tilburg. Ga vanaf dit knooppunt in oostelijke richting naar de Abdij Koningshoeven. Halverwege deze weg, na 400 meter, moet u rechtsaf de Torentjeshoeve inrijden (is een beukenlaan). Op het einde liggen drie boerderijen en u moet bij de laatste links zijn (nr. 7).

Auto:
Komend over de snelweg vanaf Breda (A58), Den Bosch (A65) of Eindhoven (A58) neem afslag 9: Hilvarenbeek/Tilburg-Oost.
Onderaan de afrit neem de afslag naar Tilburg.
Neem bij het stoplicht, direct na het BP tankstation, de afslag naar rechts richting de Abdij Koningshoeven en Moergestel
en ga direct na 30 meter weer rechts. Deze straat heet de Koningshoeven


Volg deze weg tot net voorbij het viaduct van de snelwegen A58 en A65 en ga vervolgens over het kanaal via de ophaalbrug recht op het klooster af.

Halverwege deze weg, na 400 meter, moet u rechtsaf de Torentjeshoeve inrijden (is een beukenlaan)

Op het einde liggen drie boerderijen en u moet bij de laatste links zijn (nr. 7).

Parkeer de auto voor de beukenhaag langs het zandpad en parkeer niet op een van de erven van de overige boerderijen (dit ivm hun bedrijfsuitoefening).


Achterom de boerderij bevindt zich de ingang.